Wyndham Costa del Sol Arequipa Afbeelding Wyndham Costa del Sol Arequipa
Wyndham Costa del Sol Arequipa ****
Bestemming: Arequipa - Arequipa

Wyndham Costa del Sol Arequipa

****

Wyndham Costa del Sol Arequipa is in het stadscentrum in Arequipa te vinden. Een aantal lokale bezienswaardigheden om te bezoeken zijn Society of Jesus Architectural Complex en Claustros de La Compañía. Heb je bovendien zin om het natuurschoon in de omgeving te bewonderen? Neem dan een kijkje bij Plaza de Yanahuara en Palacio de Bellas Artes Mario Vargas Llosa. Mundo Alpaca en Museo Santuarios Andinos zijn ook zeker het bezoeken waard.



Wyndham Costa del Sol Arequipa biedt accommodatie in Arequipa en beschikt over een buitenzwembad. Dit 5-sterrenhotel ligt op slechts 15 minuten te voet van het oude centrum van de stad. U kunt vanuit het hotel dagtochten maken naar de Misti-vulkaan en de Colca-kloof.

De luxe en ruime kamers van het Wyndham Costa del Sol Arequipa hebben een stijlvolle, eigentijdse inrichting. Elke kamer heeft een kabel-tv en een eigen badkamer. Het hotel beschikt ook over een bar en een restaurant, Paprika, dat Peruaanse gerechten en de traditionele Pisco Sour serveert. U kunt 24 uur per dag gebruikmaken van roomservice.

Bij Wyndham Costa del Sol Arequipa kunt u genieten van de uitgestrekte tuinen en het zwembad. De kinderen kunnen zich vermaken in de speeltuinen. Het Wyndham Costa del Sol Arequipa beschikt ook over een fitnesscentrum, een hot tub en een sauna. Massages zijn beschikbaar tegen een extra vergoeding. U kunt tevens ontspannen bij de open haard in de lobby.



Hotels

Slaapkamer

  • Verwarming
  • Beddengoed

Badkamer

  • Gratis toiletartikelen
  • Haardroger
  • Bad/douchecombinatie
  • Handdoeken

Entertainment

  • 32-inch ledtelevisie

Eten en drinken

  • Champagneservice
  • Koffiezetapparaat/waterkoker

Overig

  • Bureau
  • Telefoon
  • Kluisje


Overige Informatie

Toeslagen

De volgende kosten dienen bij de accommodatie te worden betaald:

  • De nationale btw (18%) wordt bij het uitchecken mogelijk in rekening gebracht aan Puriviaanse burgers, ongeacht de verblijfsduur, en aan buitenlandse gasten die minimaal 60 opeenvolgende dagen verblijven. Buitenlandse gasten met een geldig paspoort en Tarjeta Andina de Migración zijn van deze belasting vrijgesteld. De belasting wordt toegepast per kamer wanneer deze wordt gedeeld door een gast die wel en een gast die niet belastingplichtig is.

We hebben alle kosten die de accommodatie aan ons heeft doorgegeven hieronder vermeld. Toch kunnen deze kosten variëren, bijvoorbeeld op basis van de verblijfsperiode of het geboekte kamertype.

Optionele extra's

De accommodatie brengt de volgende toeslagen en borgsommen in rekening tijdens de serviceverlening, het in- of uitchecken.

  • Toeslag voor continentaal ontbijt: ca. USD 10 voor volwassenen en ca. USD 6 voor kinderen
  • Toeslag voor vroeg inchecken: 50 procent van de kamerprijs (onder voorbehoud van beschikbaarheid)
  • Toeslag voor laat uitchecken: 50 procent van de kamerprijs (onder voorbehoud van beschikbaarheid)

Deze lijst is mogelijk niet volledig. Toeslagen en borgsommen zijn mogelijk excl. btw en kunnen wijzigen. 

Algemene info

Afhankelijk van het accommodatiebeleid kan voor extra personen een toeslag in rekening worden gebracht.
Bij het inchecken dien je mogelijk een erkend identiteitsbewijs met foto en een creditcard, pinpas of borgsom in contanten te verstrekken voor incidentele kosten.
Speciale verzoeken worden onder voorbehoud van beschikbaarheid bij het inchecken ingewilligd. Hiervoor kunnen extra kosten in rekening worden gebracht. Speciale verzoeken kunnen niet worden gegarandeerd.
Deze accommodatie accepteert creditcards. Let op: contante betalingen zijn niet toegestaan.
De accommodatie beschikt over de volgende veiligheidsvoorzieningen: koolmonoxidemelder, brandblusser, rookmelder, beveiligingssysteem en EHBO-doos.
Houd er rekening mee dat culturele normen en het gastenbeleid per land en per accommodatie kunnen verschillen. De gegeven beleidsregels zijn verstrekt door de accommodatie.

Overige info

Je dient vooraf te reserveren voor massagebehandelingen. Reserveringen kun je voor aankomst maken als je contact opneemt met de accommodatie via de gegevens in de boekingsbevestiging.
Alleen geregistreerde hotelgasten worden in de kamers toegelaten.


Wyndham Costa del Sol Arequipa 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail