Sonesta Hotel Cusco Afbeelding Sonesta Hotel Cusco
Sonesta Hotel Cusco ****
Bestemming: Cusco - Cusco

Sonesta Hotel Cusco

****

Cusco


Sonesta Hotel Cusco is te vinden in de wijk Historisch centrum in Cusco. Je profiteert er van een gunstige ligging in het stadscentrum en vlak bij de luchthaven. Wil je hier graag van de culturele hoogtepunten genieten? Dan zijn Centro de Textiles en Museo de Arte Popular echt een bezoek waard. Een aantal andere attracties in de omgeving vind je bij Planetario María Reiche (Cusco) en Santuario Animal Cochahuasi. Maak van de gelegenheid gebruik om de buitenactiviteiten in de omgeving te ontdekken, zoals deelnemen aan een ecotour.



Het Sonesta Hotel Cusco ligt op slechts 8 minuten rijden van de luchthaven Velasco Astete en op minder dan 1 km van het stadscentrum. Alle kamers bieden uitzicht op de bergen of de stad. Er wordt een gratis ophaaldienst vanaf de luchthaven verzorgd.

De kamers van het Sonesta Hotel Cusco hebben een eigentijdse inrichting en zijn uitgerust met kabel-tv, gratis WiFi en een eigen badkamer met een apart bad.

In het gastronomische restaurant van het hotel kunt u genieten van een mix van Peruaanse en internationale gerechten, of een drankje nuttigen aan de bar, die regionale sterke dranken serveert.

Er wordt dagelijks een gratis ontbijt geserveerd. Er zijn ook tarieven inclusief lunch of diner. Lunch of diner omvat een keuze uit 2 voorgerechten, 1 hoofdgerecht en 1 niet-alcoholische drank.

Het metrostation van Cusco bevindt zich 1 km van het hotel. U kunt ook een uitstap maken naar Machu Picchu, slechts 130 km verderop.

Volgens onafhankelijke beoordelingen van gasten is dit hun favoriete buurt van Cuzco.



Hotels


Slaapkamer

Verduisterende gordijnen
Babybedden (toeslag)
Verwarming
Beddengoed
Luxe beddengoed
Badkamer
Diep bad
Gratis toiletartikelen
Haardroger
Regendouche
Bad/douchecombinatie
Handdoeken

Entertainment

42-inch ledtelevisie
Kabelzenders

Eten en drinken

Gratis theezakjes/oploskoffie
Minibar

Overig

Aangrenzende/verbonden kamers
Bureau
Kamers individueel gemeubileerd
Strijkplank/strijkijzer
Kluis met plaats voor laptop
Telefoon
Geluiddichte muren
Turndownservice

Locatie


Overige Informatie


Toeslagen

De volgende kosten dienen bij de accommodatie te worden betaald:

De nationale btw (18%) wordt bij het uitchecken mogelijk in rekening gebracht aan Puriviaanse burgers, ongeacht de verblijfsduur, en aan buitenlandse gasten die minimaal 60 opeenvolgende dagen verblijven. Buitenlandse gasten met een geldig paspoort en Tarjeta Andina de Migración zijn van deze belasting vrijgesteld. De belasting wordt toegepast per kamer wanneer deze wordt gedeeld door een gast die wel en een gast die niet belastingplichtig is.
We hebben alle kosten die de accommodatie aan ons heeft doorgegeven hieronder vermeld. Toch kunnen deze kosten variëren, bijvoorbeeld op basis van de verblijfsperiode of het geboekte kamertype.

Optionele extra's

De accommodatie brengt de volgende toeslagen en borgsommen in rekening tijdens de serviceverlening, het in- of uitchecken.

Toeslag voor babybed: USD 25.0 per nacht
Toeslag voor extra bed: USD 40.0 per nacht
Deze lijst is mogelijk niet volledig. Toeslagen en borgsommen zijn mogelijk excl. btw en kunnen wijzigen.

Algemene info

Afhankelijk van het accommodatiebeleid kan voor extra personen een toeslag in rekening worden gebracht.
Bij het inchecken dien je mogelijk een erkend identiteitsbewijs met foto en een creditcard, pinpas of borgsom in contanten te verstrekken voor incidentele kosten.
Speciale verzoeken worden onder voorbehoud van beschikbaarheid bij het inchecken ingewilligd. Hiervoor kunnen extra kosten in rekening worden gebracht. Speciale verzoeken kunnen niet worden gegarandeerd.
Ter plaatse parkeren is niet mogelijk.
Deze accommodatie accepteert creditcards. Let op: contante betalingen zijn niet toegestaan.
De accommodatie beschikt over de volgende veiligheidsvoorzieningen: koolmonoxidemelder, brandblusser, rookmelder, beveiligingssysteem en EHBO-doos.
Houd er rekening mee dat culturele normen en het gastenbeleid per land en per accommodatie kunnen verschillen. De gegeven beleidsregels zijn verstrekt door de accommodatie.
Er gelden extra toeslagen voor kinderen van 1-10 jaar voor het ontbijt indien er geen extra bedden op de kamers zijn geplaatst.

Overige info

Alleen geregistreerde hotelgasten worden in de kamers toegelaten.
Aangrenzende kamers kunnen aangevraagd worden, afhankelijk van beschikbaarheid. Informeer rechtstreeks bij de accommodatie via de contactgegevens in de boekingsbevestiging.
In deze accommodatie zijn huisdieren, waaronder geleidehonden, niet toegestaan.

Sonesta Hotel Cusco 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail