Casa Hacienda Nasca Oasis Afbeelding Casa Hacienda Nasca Oasis
Casa Hacienda Nasca Oasis ***
Bestemming: Nazca - Nazca

Casa Hacienda Nasca Oasis

***

Casa Hacienda Nasca Oasis is vlak bij de luchthaven in Nazca te vinden. Een aantal lokale bezienswaardigheden om te bezoeken zijn Nazca Lines en Cantayoc-aquaduct. Heb je bovendien zin om het natuurschoon in de omgeving te bewonderen? Neem dan een kijkje bij Cerro El Brillante en Cerro Chauchilla.



Dit huis in ranch-stijl beschikt over kamers met een eigen terras, gratis WiFi en een buitenzwembad. Er zijn charmante galerijen in Spaanse stijl die uitkomen op de tuin. Er is gratis eigen parkeergelegenheid.

De kamers van het Nasca Oasis zijn voorzien van plafondventilatoren, kabel-tv en een minibar. Ze zijn smaakvol ingericht in een palet van warme kleuren met rustieke houten meubels. Alle kamers hebben een eigen badkamer en sommigen hebben een bad.

Het Casa Hacienda Nasca Oasis ligt op slechts 5 minuten rijden van het vliegkamp Maria Reiche, waar u vluchten kunt boeken naar de wereldberoemde Nasca-lijnen, die zichtbaar zijn vanuit de lucht. Het belangrijkste busstation van Nasca ligt op 5 minuten rijden van het hotel.

Er wordt dagelijks een uitgebreid ontbijtbuffet met tropische vruchten en kaas geserveerd. In het restaurant worden regionale gerechten geserveerd. Gasten kunnen genieten van het traditionele Peruaanse zure drankje Pisco.

Het Antonini Museum, waar u voorwerpen uit het pre-Inca tijdperk kunt bekijken, ligt op 15 minuten rijden. De excursiebalie is altijd bereid om u tips te geven en kan fietsverhuur regelen.



Hotels

Slaapkamer

  • Plafondventilator

Badkamer

  • Haardroger (op verzoek)

Overig

  • Bureau
  • Strijkplank/strijkijzer (op verzoek)
  • Kluisje


Locatie


Overige Informatie

Toeslagen

De volgende kosten dienen bij de accommodatie te worden betaald:

  • De nationale btw (18%) wordt bij het uitchecken mogelijk in rekening gebracht aan Puriviaanse burgers, ongeacht de verblijfsduur, en aan buitenlandse gasten die minimaal 60 opeenvolgende dagen verblijven. Buitenlandse gasten met een geldig paspoort en Tarjeta Andina de Migración zijn van deze belasting vrijgesteld. De belasting wordt toegepast per kamer wanneer deze wordt gedeeld door een gast die wel en een gast die niet belastingplichtig is.

We hebben alle kosten die de accommodatie aan ons heeft doorgegeven hieronder vermeld. Toch kunnen deze kosten variëren, bijvoorbeeld op basis van de verblijfsperiode of het geboekte kamertype.

Algemene info

Afhankelijk van het accommodatiebeleid kan voor extra personen een toeslag in rekening worden gebracht.
Bij het inchecken dien je mogelijk een erkend identiteitsbewijs met foto en een creditcard, pinpas of borgsom in contanten te verstrekken voor incidentele kosten.
Speciale verzoeken worden onder voorbehoud van beschikbaarheid bij het inchecken ingewilligd. Hiervoor kunnen extra kosten in rekening worden gebracht. Speciale verzoeken kunnen niet worden gegarandeerd.
Deze accommodatie accepteert uitsluitend creditcards.


Casa Hacienda Nasca Oasis 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail